Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Chinese Kruiden
Register Fysiotherapeuten ingeschreven in CKR, Lid NVA

Oostergo 11  -  2716 AP  Zoetermeer  -  Telefoon: 079-3210286  -  info@fysiotherapiekranenburg.nl
Zorgverzekeraars:
Met alle zorgverzekeraars behalve MENZIS (en afgeleide producten zoals Anderzorg, FNV Collectief, Hema, PMA) hebben wij zorgovereenkomsten afgesloten voor het jaar 2019.

MENZIS:
Zorgverzekeraar MENZIS doet ons inmiddels al 9 jaar een onredelijk voorstel. Het overeenkomstvoorstel voor 2019 vertoonde weliswaar compensatie in verband met de geldontwaarding, echter zijn de tarieven die Menzis ons aanbiedt zo'n 20 % lager dan gemiddeld bij de andere Zorgverzekeraars wordt aangeboden. Zodoende constateren wij dat Menzis ons geen marktconforme overeenkomst aanbiedt en hebben sinds 2018 besloten geen zaken meer te doen met deze Zorgverzekeraar.
Dit heeft een aantal consequenties voor u indien u bij Menzis bent verzekerd:
Dit zou voor u betekenen dat indien u besluit uw klacht door ons te laten behandelen u niet alles terugbetaald gaat krijgen van Menzis. U ontvangt 60 - 75 % terug van Menzis, afhankelijk van de manier waarop u bent verzekerd, die dit aanduidt als uitbetaling bij niet-gecontracteerde fysiotherapie. Daar verzekeringsvoorwaarden per jaar kunnen verschillen bij Zorg-verzekeraars is het verstandig om dit na te kijken in uw polis. U ontvangt een papieren nota die u naderhand zelf bij Menzis kunt indienen.

We zijn inmiddels al meer dan 29 jaar geleden met onze Praktijk voor Fysiotherapie en Acupunctuur begonnen met het ideaal om geen onderscheid te maken hoe en bij wie u verzekerd bent. Dat heeft immers helemaal niets met gezondheidszorg te maken. We willen er voor iedereen zijn, maar er zijn grenzen!
Met vriendelijke groet,

Aleid en Rob Kranenburg